Vision

BilleArc tegner og opfører moderne huse til almindelige familier.

I kan få et hus, der er bæredygtigt, dynamisk, arkitekttegnet, klimavenligt, individuelt og tilmed også rentabelt.

Byggeri efter behov - skitsetegning

Bæredygtigt

Ved valg af hustype og størrelse, husets placering på grunden, materialer, byggeskik og omhyggelig projektering og udførelse kan vi sikre dig et hus, der er bæredygtigt.

En enkel grundform, ingen uanvendelige rum, vinduer orienteret den rigtige vej, maksimal anvendelse af træ og andre naturmaterialer i byggeriet og naturlig ventilation er nogle af de enkle elementer, vi anvender, når vi skal bygge bæredygtigt.

 

Dynamisk

Vi bygger huse, der er fleksible og kan forandre sig og vokse i takt med at jeres behov ændrer sig. I kan vælge et begynderhus med bad, køkken, stue og 1 eller 2 værelser. I kan senere bygge til med et bryggers, flere værelser, ekstra bad, udhus, carport eller det, som lige præcis din familie har brug for. 

Husets udvikling kan tilpasses Jeres økonomiske muligheder. Vi kan indrette rummene til forskellige formål, og forberede indervæggene til flytning. Skal huset på et senere tidspunkt indrettes til teenagers, kan værelser placeres med egen indgang og tæt ved bryggers, der kan anvendes som køkken. Det er en god idé, hvis I tænker på at fremleje, når børnene er flyttet hjemmefra.

Arkitekttegnede

Vores huse er arkitekttegnede, og det betyder, at huset bliver tilpasset jeres behov. I betaler kun for løsninger, I har brug for og synes om. Vi lægger vægt på funktionelle og brugervenlige løsninger, og bygger af sunde og holdbare materialer. Vi giver skønhed til rummene ved at arbejde med dagslyset og skaber helhed og harmoni gennem dimensionering af rum og rumforløb.

Et arkitekttegnet hus er en god investering. Det holder værdien til glæde både for Jer og Jeres børn.

Lille grund - stor udsigt. Arkitekt Jan Bille.

Klimavenligt

Vores huse opfylder kravene til lavenergibyggeri. Vi bygger i træ med 30-50 cm’s isolering og anvender vinduer og døre med 3 lag glas og gasfyld imellem ruderne.

Vi projekterer med naturlig ventilation og, hvor det er muligt, fjernvarme suppleret med vedvarende energi i form af solceller eller jordvarme. Vores huse kan opføres, så de opfylder enten de aktuelle krav (energistandard 2015) eller de fremtidige krav (energistandard 2020).

Med et klimavenligt hus får I umiddelbart et godt indeklima og en reduceret CO2 udledning. På længere sig har I dertil forsyningssikkerhed og lavere udgifter til energi.

Rytmegruppen Musicon skitse

Individuelt

Jeres ideer foldes ud i dialog med arkitekten, der bistår Jer med at give drømmen om et hus krop og sjæl.

Vi bygger gerne på små grunde, eller grunde, der er uregelmæssige eller med faldende terræn. Det kan være en særlig udfordring, som vores huse, med den individuelle udformning, er velegnede til at løse.

Vi udnytter grundens muligheder optimalt, bestemmer husets placering, så I får den bedste udsigt, og sørger for gode, opholdsvenlige udearealer, godt mikroklima og fornuftige adgangsforhold.

Rentabelt

Vores huse kan opfylde jeres individuelle behov og ønsker til en overkommelig pris – vores huse er ikke dyrere end et typehus.

I en indledende dialog afklares det, om det hus, I drømmer om, kan realiseres indenfor den tilgængelige økonomi. Dette sker i tæt samarbejde med vores entreprenør, der kan tilbyde at opføre netop Jeres hus til en fast pris.

Mission

Bille Arc tegner og opfører moderne træhuse til almindelige familier.

Vision

Et fremtidssikret, individuelt, arkitekttegnet, klimavenligt hus er bæredygtigt og en god investering. 

Værdier

Vi lægger vægt på funktionelle og brugervenlige løsninger, og bygger af sunde og holdbare materialer.