Projekter

Træhuse tilpasset behov, økonomi og byggegrund.

Se et udvalg af vores byggeprojekter.

Arkitekt Jan Bille træhus i patineret lærketræ
Bille Arc træhuse byggeri på Musicon
Lille grund - stor udsigt. Arkitekt Jan Bille.

Rytmegruppen på Musicon

Lilletrommen, Hihatten, Congaen og Bassen – de 4 karakteristiske høje træhuse skyder op lige overfor Containerstriben og tæt på Rockmuseet i den nye kreative bydel Musicon i Roskilde.

Projektet er udarbejdet af  arkitekt Jan Bille i samarbejde med arkitekterne Roar Lerche og Mathias Franck. De 4 huse i 2 og 3 etager stod færdige i 2020.

Linkøpingvej i Trekroner

Jan Bille og hans familie var de første, der byggede hus og flyttede ind i det nye byudviklingsområde Trekroner – et område han som Byplanchef i Roskilde kommune var dybt involveret i.

Han tegnede selv huset, der stod færdigt i 2000. Huset er 185 m2 i 1 og 2 etager og beklædt med ubehandlet lærketræ. Lærketræsbeklædningen patinerer til sølvgråt og huset falder fint ind i omgivelserne.

Stormandshøjen i Trekroner

Huset ligger flot med udsigt over moser og enge – en lys og meget funktionel bolig, der stod færdig i 2013.

“Jeg tegnede huset til vores venner Ran og Gry, og et af mine vigtigste principper var, at der skulle lys til alle rummene, helst fra 3 sider, hvor det var muligt.”, fortæller Jan Bille.

Ageren i Trekroner

I Trekroner fik Jan Bille en opgave med benspænd; Han skulle tegne et hus til en stor familie på 2 voksne og 6 børn. Der skulle være plads til alle, huset skulle kunne være på en meget lille grund, og det skulle være billigt!

Huset stod færdigt i 2016 og rummer, udover 6 værelser, bryggers, køkkenalrum og 2 badeværelser.

Dåstrup Fælled

Bille Arc har tegnet et nyt boligområde ved Viby, hvor almindelige mennesker kan få det hus, de drømmer om, til en overkommelig pris.

Dåstrup ligger i udkanten af Viby men i kort afstand til stationen med tog-forbindelse til København mm.

Atelierhuse

Jan Bille har udviklet særlige atelierhuse, hvor små familier, enlige, ældre og flygtninge mm har mulighed for at bo i eget hus til en overkommelig pris.

Basisboligen på 60 m2 indeholder et lille køkken med spiseplads, toilet med bad, 1 eller 2 soveværelser med op til 4 sovepladser og stue/arbejdsrum, evt. sammen med køkkenet. 

Til boligen hører en lille have.

Book gratis møde

Er du blevet nysgerrig og vil gerne høre mere?
Eller har du et bestemt byggeprojekt i tankerne?

Ring eller skriv og få et møde med Arkitekt Jan Bille.